Spor(T)

Semimaraton Gerar #2.1 – Primăvărar

28 January 2023
Semimaraton #Gerar 2.1 - digi - Ca sa STII!

Gaşca #DIGI la Gerar. Aşa mă bucur că am “încropit” o gașcă iubitoare de mişcare! Este drept că unii dintre noi ne știm, pe lângă faptul că ne intersectăm în activitățile profesionale la serviciu, suntem şi sportivi amatori cu vechime şi cu antrenamente constante, de cele mai multe ori ne intersectăm pe trotuarele oraşului sau la diverse concursuri dar de data aceasta a fost altfel, ne-am organizat repede și ne-am motivat participând la un concurs de iarnă şi făcându-ne, pe unii dintre noi, să ieşim din zona de confort.
Este drept că atunci când am deschis subiectul să facem gașcă, vremea era de “primăvărar” și ne cam placea ideea de a participa.
Dar cum lui #Gerar i-a fost frică că-şi va pierde numele, Crăiasa Zăpezilor i-a ascultat rugaciunile și și-a întins haina albă peste oraș pentru ca evenimentul să fie frumos prins în poveste. Nu sunt iubitoare de frig însă s-a potrivit totul prea bine și mi-a dat o stare bună.

Vreau să punctez două aspecte:
1. Super bine organizat totul! Felicitări organizatorilor și voluntarilor!
2. Noi, gașca de la #DIGI ne-am simțit bine și deși probele au fost la ore diferite, am reuşit să ne intesectăm pentru un salut, o poză și un scurt feedback.

Mulțumesc frumos, oameni faini!

Eu zic să facem obicei din astfel de evenimente! La cât mai multe!

Spor(T) că voia bună şi sănătatea vin imediat după! 🙏

No Comments

Leave a Reply