Spor(T)

Unstoppable – pe bicicletă până la mare.

2 June 2023
Unstoppable RNI

Și așa cum spuneam Fără asfalt, cere Asfalt 😀
Și anul acesta Unstoppable Sport Club a învârtit roțile spre mare și a organizat în data de 1 iunie, cea de-a treia ediție, “pe bicicletă până la mare”.

Totul a fost bine gândit astfel încât toți participanții, aproximativ 40, în funcție de nivelul de antrenament al fiecăruia să-și găsească locul alături de echipa cu care să poată pedala în siguranță pe o distanță de aproximativ 270 km.

Traseul ales a fost vechiul drum spre mare.
De ziua Internațională a Copilului, încă din zori zilei când Soarele încă mai are ochii închiși urma să pleacăm din Bucuresti spre Constanța.

Pregătirile au fost așezate riguros de catre oamenii cu experiență în ale organizarii de evenimente de acest gen.
Participanții au fost împărțiți în două grupe în funcție de viteza de pedalare. Pentru cei cu experiență la pedalat, grupa 1, viteza medie de rulare a fost de 30-35 km/h și grupa, a 2-a în care viteza medie de rulare a fost de 25-30 km/h.

Fiecare ieșire este unică și se lasă cu experiențe care rămân amintiri de neuitat odată cu trecerea timpului. În plus câştigul cel mai mare îl ai atunci când cunoști oameni noi iar unii dintre ei te mai şi inspiră. Mereu am spus și am să spun că este important să aparții unui grup. Pentru că împreună îndreptându-ne spre aceeași directie, totul este mai ușor și lucrurile par mai simple iar rezultatele nu întârzie să apară.

Pentru mine a fost prima dată cu Unstoppable la această cursă și pentru prima dată îndrăznesc să mă gândesc la o tură atât de lungă alături de prietena mea, bicicleta, pe nume ei, “Cosette” 🚴‍♀️🥰

Să înceapă aventura pe roți care pornește din Capitală spre marea cea mare.

Când închizi ochii și îți imaginezi marea, plajele întinse și nisipul cald, te gândești că drumul merge în coborâre că doar te îndrepți spre nivelul mării, nu?
Podișul Dobrogei este plin de surprize și până să cobori la nivelul marii mai întâi trebuie să urci, că na, trebuie să ai de unde să te cobori 🙂

Dealuri după dealuri, împodobite de culturi agricole, urmele de galben ale câmpurilor de rapiță care au fost înlocuite de macii roşii, terasele murfatlarilor bogate în culturi de viață de vie nobilă, urcări şerpuitoare dar și coborâri furtunoase, toate ne-au ținut companie în cei 270 km. Am trecut pe lângă pădurile mărginașe ale satelor de unde ne-am luat doza de energie: aer curat, cântatul păsărilor, mirosul florilor de salcâmi și pe alocuri de soc.
Acest drum a fost perfect!

Plecarea s-a desfășurat conform programului:
grupa a 2-a, cea în care viteza a fost mai mică, a pornit la ora 06:00.
grupa 1, a dormit puțin mai mult 😀 astfel că au pornit la drum pe la ora 06:30.

Recunosc că m-am supraapreciat însă tot am câștigat 110,97 km pedalați în drum spre mare 🎉🙃🚴‍♂️
Greu pe MTB! Dar, na, am plecat spre mare cu gândul la munte 😀

Unstoppable Club Sport are “unstapăbăli”!
Felicitări! Chiar sunteți Unstoppable!👏

*nu știu exact cine a făcut poza însă este foarte reusită.

No Comments

Leave a Reply